Esta Home Keek-A-Boo Behang

Esta Home Keek-A-Boo behang voor iedere kinderkamer

Zoals de naam, Esta Home Keek-A-Boo behang, suggereert, is deze behangcollectie voornamelijk bestemd voor baby’s, peuters, kinderen en soms zelfs voor tieners. De donkere kleuren voor jongens en de lichte en vrolijke kleuren voor meisjes maken elke kamer hip.

Met hartjes, sterren en bloemen in de kleuren roze, rood, oranje, wit, groen en blauw wordt elke meisjeskamer omgetoverd tot een echt prinsessenpaleis met Esta Home Keek-A-Boo behang. Door de teksten ‘sweetheart, darling, princess, love, pumpkin en baby’ wordt gelijk de basis gelegd voor deze liefdevolle collectie. Zo krijgt uw kleine prinses in de belangrijkste tijd een hoop liefde mee, wat zorgt voor een zoete en rustige omgeving.

De sterren, dinosaurussen en vliegtuigen uit de Esta Home Keek-A-Boo behangcollectie maken een statement in elke jongenskamer. Het is bijna elke jongensdroom om piloot te worden. Met dit behang worden de jongensdroom, verleidelijke vrijheid en prachtige sterrenhemel pas echt werkelijkheid.

Daarnaast is Esta Home Keek-A-Boo behang perfect ingesteld op het groeiproces van uw kind door gebruik te maken van stroken behang op een neutrale achtergrond met een vrolijke of stoere kleur. Kinderen groeien, krijgen andere idealen en willen daarmee ook een nieuwe kamer. Speciaal daarvoor zijn deze stroken ontworpen die makkelijk aan te brengen én makkelijk te verwijderen zijn .

Waarschijnlijk bent u allang overtuigd van de juistheid van Esta Home Keek-A-Boo behang, maar als u nog twijfelt, heeft u altijd de mogelijkheid op de Behangsite.com om het behang 14 dagen op zichttermijn te ontvangen. Aarzel niet, maar bestel en ontdek de wereld van uw kind.

Esta Home Keek-A-Boo behang hoort bij de collectie van Esta for Kids. Heel deze lijn is speciaal opgezet voor kinderen om te kijken naar hun wensen. Met Esta Home Keek-A-Boo behang zijn de ontwerpers daar helemaal in geslaagd: stoere elementen voor jongens, leuke hartjes voor meisjes en alle andere basiselementen waar kinderen mee in aanraking komen. Bij het bekleden van een baby- of kinderkamer komt uw kind zo in aanraking met elementen en leert het slapend deze voorwerpen kennen. Bent u ook zo benieuwd naar deze enorm goedkope kinderserie? Vlieg dan nu snel verder naar de collectie…

InklappenLees meer


Menu