PiP 2: waanzinnig behang met prachtige effecten

Deze collectie kent een ongelooflijk ruim aanbod, is kleurrijk, vernieuwend en geschikt voor iedere leeftijd. Bekijk de volledige PiP 2 collectie op onze Behangsite, want op deze website is PiP 2 behang goedkoop verkrijgbaar door de vele acties en aanbiedingen!

PiP 2 collectie

Het driedelige PiP Studio behang is wereldwijd razend populair door de natuurgetrouwe weergave van dagelijks terugkerende rituelen. Hebt u ooit weleens de tijd genomen om u te verwonderen over de prachtige vogels die uw tuin tot leven doen komen? In de PiP 2 collectie laat PiP Studio u de pracht van de natuur zien. Vogels, bloementuinen en nooit eerder getoonde patronen zorgen voor een ongekende opleving van uw woning.

De PiP 2 collectie bevat een grote variatie aan ontwerpen, waarbij de klassieke en romantische ontwerpen een hoofdrol spelen. Daarnaast kunt u ook wat modernere ontwerpen vinden met exotische, weelderige bloemenpatronen. Ten derde kunt u bij dit PiP 2 behang ook prachtige papieren opdrukken vinden. Zo is het net of u een zelfgemaakte collage aan de muur hebt bevestigd! Als laatste kunt u in deze collectie van PiP 2 lichte, rustgevende patronen vinden die goed te combineren zijn met andere behangkleuren van PiP Studio.

Kortom, met deze fantastische hoeveelheid aan mogelijkheden, wordt het bijna onmogelijk om geen PiP 2 te kopen!

Voorbeelden van PiP 2

Voor een bestelling van PiP 2 behang is het uiteraard van belang dat u weet wat u kunt verwachten van deze waanzinnige collectie. Speciaal voor u wordt hieronder alvast een tipje van de sluier opgelicht om beter te begrijpen waar PiP 2 behang om draait!

  • Winter Memories is een kleurrijk ontwerp van PiP 2. Kaarten, foto’s, talloze afbeeldingen, bloemen en dieren vormen de basis voor deze collectie. Dit fotobehang is door het uitgebreide kleurgebruik perfect te combineren met de vele andere ontwerpen van PiP. U kunt hier direct PiP 2 bestellen!
  • Birds in Paradise laten het ware sprookje zien van iedere vogel. Vrijheid, talloze bloemen en prachtige tuinen tonen u het paradijs van de gedetailleerde afgebeelde vogels. Maak kennis met de natuur door PiP 2 te kopen…
  • Shabby Chic is een klassieke variant uit de PiP 2 collectie. Een rustige achtergrond in zachte kleuren is hier gecombineerd met onovertroffen pioenrozen. Voor een nieuwe look kiest u uiteraard voor ons PiP 2 behang!

Uiteraard omvatten de bovengenoemde voorbeelden niet de hele collectie. Voor meer keuze kunt u onder andere ook onze PiP I behang collectie bekijken. Op onze website wordt u direct het volledige aanbod getoond en kunt u zelfs direct behang van PiP 2 bestellen! Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek aan onze winkel te brengen…

PiP 2 bestellen met korting!

Op onze website is het heel eenvoudig om PiP 2 te kopen. Op de homepagina selecteert u het gewenste behangmerk en de subcollectie. Hierna vindt u een overzicht met alle aangeboden behangontwerpen van PiP 2. Indien u PiP 2 wilt kopen, dient u de bestelling in uw winkelmandje te plaatsen. Na het invullen van enkele gegevens kunt u het behang na slechts één werkdag thuis verwachten.

Uiteraard wordt een bestelling bij ons aantrekkelijk gemaakt door onze PiP Studio Sale. Deze sale omvat alle behangpatronen van PiP. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 10% extra kassakorting, de lagere prijzen ten opzichte van andere verkoopsites en een gratis verzending! Kortom, met een klein budget kunt u bij ons toch het PiP 2 behang bestellen.