Bloemen behang: van sierlijk tot stoer!


Bloemen behang is een opvallende trend die we terugzien in de interieurs van nu. Behang met bloemen geeft een interieur een unieke, kleurrijke sfeer. Bent u op zoek naar behang bloemen voor in uw interieur? Lees dan meer over onze tips qua bloemen behangstijlen en hoe u bloemen behang combineert in uw huidige interieur. Wij verkopen gerenommeerde merken, voorzien van prachtige bloemen dessins en kwalitatieve behangsoorten.

Door naar al het bloemen behang

Bloemen behang: onze diverse soorten behang met bloemen

Er zijn verschillende soorten bloemen behang die ieder hun eigen uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan fotobehang bloemen, rozen behang, bloemetjes behang Engelse stijl, vintage behang bloemen of behang met bloemen en vogels. Deze verschillende stijlen binnen het bloemen behang hebben hun eigen stijlkenmerken. Deze 4 typische stijlkenmerken benoemen wij graag voor u.

Fotobehang bloemen:
Realistische beelden van bijvoorbeeld behang tulpen & bomen maar ook prachtige close-ups van bijvoorbeeld bamboe. Een levensecht beeld van de natuur in uw interieur. Bekijk eens de collectie van Dutch Wallcoverings AG Design

Behang met bloemen en vogels:
Lief vrolijk behang van zachte pasteltinten met vogels en bloemen. Een prachtig behang met bloemen voor in de kinderkamer. Ontdek de collectie van PiP IV

Rozen behang:
Abstracte rozen of juist sierlijk klassieke rozen verwerkt tussen stelen en bladeren met doorns. Een stukje natuur & sierlijkheid en kleur in uw inrichting. Rozen behangt vindt u o.a. terug in de collectie PiP II

Vintage behang bloemen:
De vintage look kenmerkt zich dankzij de vervaagde uitstraling & de donkere kleuren en stoerdere look. Ideaal wanneer u sierlijk én industrieel met elkaar wilt combineren. Laat u (bijvoorbeeld) inspireren door BN Wallcoverings Indian Summer collectie

Behang bloemen: de meest populaire behangcollecties

 1. Bloemen behang Eijffinger: het merk Eijffinger heeft een aantal populaire bloemen behang collecties zoals MasterPiece, Bloom en Bisou de MME Pitou. In deze collecties vindt u kleurrijke behangthema’s met bloemen. Behang met grote bloemen, behang met bloesem en nog veel meer sfeervolle variaties.
 2. Pip bloemen behang: het vrolijke behang van Pip staat bekend om het gebruik van bloemen, vogels en andere natuurlijke figuren. Een fantastisch behangmerk, dankzij de vrolijke uitstraling, als bloemen behang kinderkamer.

Naast het bloemen behang Eijffinger en Pip behang zijn er ook nog andere prachtige collecties met bloemen behang. Rasch Florentine, Dutch Wallcoverings Dollhouse 3 en Noordwand Blooming Garden.

Wist u dat... bloemetjes behang Engelse stijl te herkennen is aan de roze tinten & gebruik van rozen en romantische uitstraling?

Behang met bloemen in diverse woonstijlen

Wij horen vaak de vraag “Past bloemen behang in iedere woonstijl?”. Dankzij de verschillende stijlen van bloemen behang, is het behang met bloemen toepasbaar in veel woonstijlen.

 • Behang bloemetjes in een modern interieur
  Een interieurstijl die aansluit op de trends van het moment. Een bloemen behang zwart met bijvoorbeeld grote, sierlijke bloemen en een zwarte achtergrond is een fantastische eyecatcher in een moderne stijl. Het zwart zorgt voor contrast en die sierlijke, kleurrijke bloemen voor een warme sfeer.
 • Bloemenprint behang in een scandinavisch interieur
  Bloemen behang met pasteltinten en zachte uitstraling is een sfeervolle toevoeging aan de Scandinavische stijl. Door het behang bloemen te combineren met de natuurlijke materialen en strakke vormen uit deze stijl, ontstaat er een mooi contrast tussen beide.
 • Behangpapier bloemen in een vintage interieur
  Een stijl die zich kenmerkt door een verweerde look, stoere elementen en neutrale, donkere kleuren. De beste match qua behangpapier is een vintage behang bloemen met een stoere look. Denk hierbij aan donkere kleuren, verweerde look en vervaagde bloemen en vormen.
 • Bloemmotief behang in een kleurrijk interieur
  Een vrolijk, kleurrijk interieur is de juiste ruimte voor een behang bloemetjes. Een mooi bloemen behang met vrolijke kleuren in combinatie met een kleurrijk interieur past uitstekend in bijvoorbeeld een kinderkamer. Een leuk behang voor de kinderkamer is bijvoorbeeld het Pip bloemen behang.

Tip: Wilt u graag bloemen behang maar niet te opvallend? Wij verkopen ook diverse behangranden met bloemen motief!

Hoe combineert u bloemen behang met uw interieur?

Bloemen behang heeft, zoals we al eerder hebben benoemd, diverse uitstraling afhankelijk van het dessin. Hierdoor kan het ene dessin bloemen behang drukker ogen dan een ander dessin. Hiermee moet u rekening houden wanneer u uw interieur gaat inrichten. Een opvallend, druk bloemetjes behang laat een ruimte al gauw kleiner lijken. Terwijl een behangpapier bloemen met grote rozen of tulpen én minimalistische details, minder druk overkomt.

Heeft u voldoende ruimte in uw woonkamer? Gebruik dan een bloemen behang met bijvoorbeeld gigantische bloemen en donkere kleuren.

Bloemmotief behang in een grote of kleine ruimte?

Grote bloemen komen meer naar voren op de wand dan kleinere bloemetjes in het dessin. Bloemen behang woonkamer kan dus heel gevarieerd zijn! Wij adviseren u daarom om te kiezen voor kleine bloemetjes in een klein interieur en de behang grote bloemen in een groter interieur. Ook de kleuren van het dessin spelen een grote rol in de uitstraling van het behang. Lichte kleuren zijn het meest geschikt voor in kleine ruimtes terwijl je in een grote ruimte weer donkere, fellere kleuren kunt gebruiken.

Waarom bloemen behang online kopen bij Home Design Shops?

Heeft u interesse in bloemen behang van een gerenommeerd merk zoals Eijffinger of Pip? Bestel dan vandaag nog uw bloemen behang bij Home Design Shops. U kunt bij ons ook terecht voor deskundig advies, diverse behangstijlen, -soorten en –dessins. Daarnaast bieden wij u ook een uitstekende service zoals:

+ Elke werkdag bereikbaar tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-8883671.
+ Diverse bloemen behang stalen op aanvraag
+ Wilt u het bloemen behang liever eerst in het echt beleven? Kom bij ons langs om diverse behangboeken te bekijken.
+ Veilig bestellen dankzij het keurmerk betrouwbare webshop Q-shops.
+ Verschillende betaalopties zoals IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard, Bancontact en Mister Cash
+ Gratis en een snelle levering van 1-3 werkdagen.
+ Een behangrol over? Retourneren kan binnen 30 dagen.


Door naar al het bloemen behang

Menu