Élitis Big Croco Behang

Big Croco is een veel gekozen behangserie van gerenommeerd behangmerk Elitis! Elitis Big Croco bestaat uit exclusief krokodillenhuid behang met een voelbare en rijke structuur. Dierenhuid behang is een blijvende trend en dankzij de 10 exotische kleuren past het in ieder interieur! Eenvoudig aan te brengen (door de stevige rug), gratis stalen, gratis thuisbezorgd en gratis retourneren + gratis behanglijm & set.


Élitis Big Croco behang, stoere lederlook

De bijzondere behangcollectie Elitis Big Croco geeft uw woning een avontuurlijke en warme uitstraling. Het behang heeft een grote print van krokodillenleer en voelt heerlijk zacht maar ook stevig aan. Het behang voelt net als echt leder aan. Elitis Big Croco is in vele levendige kleuren te verkrijgen. Deze uitgebreide keuze zorgt ervoor dat u uw muren naar eigen smaak behangen.

Elitis Big Croco behang is niet alleen trendy en stoer maar ook nog eens zeer praktisch. Het vinylbehang kan namelijk erg goed tegen een stootje en is water- en vuurbestendig! Hierdoor is Élitis Big Croco zeer geschikt om uw kantoor of woning ermee te behangen.

Wilt u een stoer maar bijzonder behang in uw woning? Kies dan voor Elitis Big Croco. Bij uw bestelling op behangsite.com ontvangt u gratis behanglijm en een handig behangset. Bestel direct en ga het avondtuur aan met ons Elitis Big Croco behang!


Menu