Élitis Glass Behang

Een schitterende en glanzende muur met fijne mozaïek tegeltjes? Het kan met Elitis Glass! Met de Glass serie van gerenommeerd behangmerk Elitis maakt u een verpletterende indruk. Kies uit vele en unieke dessins. Elitis Glass is snel en eenvoudig aan te brengen dankzij de stevige rug en gratis behanglijm + set. Nu gratis stalen, gratis thuisbezorgd en gratis retourneren.


Elitis Glass behang, exclusief en luxueus

Het behang van Elitis Glass is bijzonder in zijn eigen soort. De collectie is door zijn kunstzinnige uiterlijk van glas hip, luxueus en zeer exclusief. De dessins zijn in prachtige en rustige kleuren te verkrijgen. Elitis Glass behang is in mooie effen maar ook in prachtige motieven uitgevoerd.

Elitis Glass behang is van zwaar vinyl geproduceerd, dit betekend dat een rol het gewicht heeft van ongeveer 5 kilo. Dit maakt het wandbehang natuurlijk erg bijzonder. Geen woonruimte zal meer dezelfde zijn.

Bent u wel geïnteresseerd in bijzonder behang aan de muren in uw woning of werkruimte? Kies dan Elitis Glass behang en geniet van de luxueuze uitstraling van glas en mozaïek.

Wilt u graag dit behang laten behangen? Bij behangsite.com regelen wij voor u een professionele behanger die uw Élitis Glass behang met zorg behandeld.