Élitis Natives Behang

Met Elitis Natives lijkt het net of u door de jungle van Afrika loopt! Elitis Natives bestaat uit dierenprint behang van het gerenommeerde behangmerk Elitis. Het dierenbehang is tijdloos, stoer, levensecht en aaibaar dankzij de (nep)haren. En door de stevige rug en gratis behanglijm + set, brengt u het behang snel én eenvoudig aan! Gratis stalen, gratis thuisbezorgd en gratis retourneren.


Élitis Natives, natuurlijke uitstraling

Het behang van Élitis Natives heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. U waant zich werkelijk op het boerenland of tussen de indianen. Want de bijzondere collectie Élitis Natives biedt u behang dat lijkt op koeienhuiden. De koeienhuiden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, sommige zelfs met een patroon erin.

Wat Elitis Natives vooral origineel maakt is dat het vinyl behang wordt bedekt door kleine haartjes. Hierdoor is het behang aaibaar, het is zo zacht dat u het liefst uw muren wil knuffelen. Door deze techniek lijken u wanden bekleed met Elitis Natives levensecht.

Wilt u iets nieuws, iets bijzonders en behang met een landelijke uitstraling in uw kamers? Bestel vandaag nog uw Élitis Natives behang via behangsite.com. Wij versturen het gratis en u ontvangt gratis behanglijm en een behangset.

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om uw Elitis Natives behang door een professional te laten behangen. U kunt uw wensen doorgeven tijdens uw bestelling of neem contact met ons op.


Menu