Renovlies glad: Maakt muren egaal en vlak

Lees meer

Renovliesbehang egaliseert en beschermt uw muren. Bijvoorbeeld bescherming van uw nieuwe gestucte muur. Renovlies wordt vooral gebruikt in nieuwbouwhuizen om krimpscheuren en oneffenheden te verbergen. Het is sterk en dekt beter dan glasvliesbehang. U kunt over het behang verven of behangen. Kies renovlies voorgeschilderd als u tijd en verf wilt besparen. Binnen 1 dag gratis thuisbezorgd, gratis stalen en gratis retourneren.

Meer weten over renovlies?Pijl naar beneden


Groot project, meer rollen nodig?

Binnen 4 uur scherpe aanbieding


Wat is renovlies behang?

Renovlies is een behangsoort dat wordt gebruikt om (krimp)scheuren en oneffenheden op uw muren te verbergen. Het behang wordt vooral gebruikt bij oude en nieuwe woningen. In een nieuwbouwwoning kunnen scheuren ontstaan en is in het begin veel vocht aanwezig. Renovlies neemt dit vocht op en verbergt de scheuren. Behang renovlies is glad en is hierdoor overschilderbaar + behangbaar.

Tip: Heeft u geen oud huis of nieuwbouw woning? Kies dan voor glasvliesbehang glasweefselbehang of egaliseerbehang. Lees alles over de verschillen tussen onze (egaliserende en beschermende) behangsoorten.

10 Voordelen van renovlies

 1. Gladde en egale muren
 2. Verbergen van kleine gaatjes, haar- en krimpscheuren.
 3. Overschilderbaar
 4. Behangbaar
 5. Krasvast
 6. Stootvast
  (Ideaal om uw stucwerk te beschermen)
 7. Krimpvrij
 8. Nat afneembaar
 9. Ademend
  (Dus geen vlekken of schimmelvorming door vocht)
 10. Eenvoudig zelf aan te brengen


Renovlies voorgeschilderd: de voordelen

U kunt kiezen uit voorgeschilderd renovlies behang of niet voorgeschilderd behang. Renovlies voorgeschilderd kent een aantal verdelen. Het scheelt u namelijk extra tijd en extra verf als u over het behang wilt verven. De verf dekt sneller en zal ook minder zuigen. Tip: ga voor 2 verflagen als u een optimale kleurdekking wilt!

Gaat u behangen over renovlies? Dan is niet voorgeschilderd renovlies behang de beste keuze voor u.

Renovlies behang kopen in verschillende diktes

Renovlies bestaat uit diverse diktes. De dikte wordt weergegeven in gr/m2. Welke dikte kunt u het beste kiezen? Dit is afhankelijk van 3 factoren.

 1. Wat is de huidige status van uw muren?
 2. Moet u veel verschillende hoeken behangen?
 3. Heeft u vochtige muren?


Heeft u een muur met weinig oneffenheden en kleine scheurtjes/putjes? Dan kun u gerust kiezen voor een dikte van 120 gr/m2. Met renovlies 150 gram kunt u eenvoudig verschillende binnen- en buitenbochten behangen zónder dat behang gaat scheuren of lelijke vouwen krijgt. En heeft u vochtige muren door bijvoorbeeld uw nieuwbouw huis? Dan adviseren wij renovlies behang met een minimale dikte van 170 gr/m2

De prijs van renovlies is o.a. afhankelijk van de dikte.

Eenvoudig renovlies behang aanbrengen

Renovlies zelf aanbrengen is prima te doen voor een gemiddelde doe-het-zelver. Een goed begin is al het halve werk. Allereerst moeten oneffenheden en uitstekende stukjes worden weggewerkt. Smeer vervolgens voorstrijkmiddel op uw muren als u een sterk zuigende ondergrond heeft. Vervolgens kunt u de lijm op de muur aanbrengen en het renovlies behang op de muur plakken.

Renovlies kopen? Dat doet u bij Home Design Shops

Bent u op zoek naar renovlies glad? Bestel vandaag nog behang renovlies en u kunt al binnen 1-2 werkdagen aan de slag. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.

Daarnaast bieden wij onze klanten een uitstekende service aan zoals:

+ Elke werkdag bereikbaar tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur op het telefoonnummer 079-3317440.
+ Veilig bestellen dankzij het keurmerk betrouwbare webshop Q-shops.
+ Verschillende betaalopties zoals IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard, Bancontact en Mister Cash
+ Gratis en een snelle levering van 1-2 werkdagen.
+ Een rol over? Gratis retourneren kan binnen 30 dagen.

Bekijk ons renovlies behang


Menu