Élitis Parade Behang

Élitis Parade behang, terug naar de stijl van Barok

Het meest opvallende aan deze weelderige Élitis Parade behangcollectie zijn de rijke vormen. Kronkels, slingers, hoeken, onverwachte draaiingen, rijke fleurige decoraties, het gebruik van goud en zilver verhullen de enigszins minimale achtergrond.

Élitis Parade behang is vooral bijzonder om de uitzonderlijke positie in de interieurwereld. Tussen het rijke aanbod van strakke behangcollecties met scherpe hoeken springt deze serie helemaal naar voren. Door het rijke gebruik van kleuren is het daarnaast zelfs mogelijk om dit behang in iedere woonkamer te plakken.

Echter, Élitis Parade behang heeft nog meer in huis. Naast de weelderige ontwerpen, bestaan er ook de rustgevende en eenvoudige motieven, aangebracht op een neutrale achtergrond. De korte kronkelende slierten, de spiegelbeeldvormige hoeken en draaiingen laten ruimte voor elke andere vorm van fantasie en creativiteit. Juist bij deze eenvoudige concepten komen de diepe kleuren nog beter tot hun recht.

Bent u op zoek naar behang dat nooit saai is, een tikkeltje excentriek en totaal verrassend is? Bij Élitis Parade behang bent u op het juiste adres. Elke keer zult u weer nieuwe patronen ontdekken in deze behangcollectie uit de tijd van Barok.

Bij vragen omtrent de collecties of bestellingen staan we u uiteraard graag te woord op de Behangsite.com!

Met Élitis Parade behang gaat u terug naar de 17e en 18e eeuw, waar de stijl van Barok hoogtij vierde. Gekenmerkt in de schilderkunst door dramatische effecten, sterke contrasten tussen licht en donker, veel emotie en veel vaart en beweging, was deze basis ideaal geschikt voor het creëren van een warme, weelderige omgeving. De gebruikte motieven worden nog eens extra benadrukt doordat ze aangebracht zijn op een achtergrond van glasachtig mozaïek.

Uw zoektocht naar weelde en het wegjagen van elke negatieve klank wordt op wonderbaarlijke wijze verwoord in deze prachtige behangcollectie. Kijk daarom nu snel verder…

InklappenLees meer


Menu