Painting The Past Behang

U kent Painting the Past ongetwijfeld al door de majestueuze soorten krijtverf die dit bedrijf aanbiedt. Painting the Past verfsoorten én behang streven naar de herinnering aan de klassieke interieurs van pompeuze kastelen en rustieke Engelse landhuizen. Deze interieurstijl kenmerkte zich door stijlvolle ontwerpen met een enorme hoeveelheid warmte. Die sfeer kunt u nu ook creëren door dit Painting the Past behang te kopen. Hét behang waarvan de kwaliteit noemenswaardig hoog is en u zelf de kleur kunt bepalen. 


De Londense patronen van Painting the Past behang

Het viel natuurlijk al te verwachten dat Painting the Past in zijn behangontwerpen de klassieke Engelse stijl niet achter zich zou laten. De collectie van Painting the Past behang bevat namelijk 6 verschillende motieven die de namen dragen van wijken in Londen. Hierbij is ieder ontwerp zo veel mogelijk in overeenstemming met de kenmerken van die betreffende wijk gemaakt. Hieronder vallen de ontwerpen Victoria, Mayfair, Bloomsburry, Regent Stripe, Whitechapel en Madison Square.

De motieven van Painting the Past behang bij Madison Square en Regent Stripe (verbastering van Regent’s Park) zijn erg goed passend bij hun namen. Regent Stripe wordt namelijk gekenmerkt door lange gestreepte banen. Bij het verven van deze banen kunt u proberen om de verschillende banen een andere kleur te geven. Madison Square bevat een ruitvormig motief, wat niet vaak gezien wordt. Eenvoudig, maar toch uniek!

De andere 4 ontwerpen van Painting the Past, namelijk Victoria, Mayfair, Whitechapel en Bloomsburry, dragen ook duidelijk hun namen niet voor niets. Deze dessins kenmerken zich namelijk door slingerende en kronkelende bloemenslingers met een weelde aan verfijning en oog voor detail. Bloomsburry (‘to bloom’ betekent ‘bloeien’) lijkt toch wel het meest van alle ontwerpen in de bloei te staan met de prachtige bladeren en mooie motieven. Met verf van Painting the Past kunt u helemaal een kunstwerk maken van deze ontwerpen.

Bijzonderheden en karakteristieke kenmerken van Painting the Past behang

Het unieke en de enorme uitdaging aan het behang van Painting the Past behang is het feit dat u zelf het behang kunt schilderen in elke willekeurige en denkbare kleur. Door het al aangebrachte kleurverschil in de behangmotieven zal het aanbrengen van kleur leiden tot een prachtig resultaat in verschillende kleurtinten. Het aangebrachte patroon is 2 mm en daarom weet u zeker dat het patroon zichtbaar blijft na het schilderen.

Het bijzondere patroon van Painting the Past is op eenvoudige wijze aan te brengen op elke willekeurige muur. Dit is mogelijk doordat dit Painting the Past behang vliesbehang is. Hierdoor hoeft u alleen de muur te voorzien van lijm, waarna u het vliesbehang kunt aanbrengen. Voor het overschilderen wordt geadviseerd om verfsoorten van Painting the Past (zoals Matt Emulsions) te gebruiken en deze aan te brengen in twee verflagen. Voor de geschikte verfproducten kunt u het beste kijken op Paint-Brush.nl, ook een site van Home Designs.

Kortom, uniek behang en makkelijk te bestellen!

Het unieke Painting the Past behang is enig in zijn soort, aangezien alleen deze behangsoort ontworpen is om de patronen te kunnen overschilderen. U zult dit niet snel aantreffen en daarom is het zeker aan te raden om dit behang snel te bestellen op Behangsite.com als leverancier van Painting the Past behang. Naast het unieke Painting the Past behang, kunt u ook bij ons ook Painting the Past muurverf online bestellen

Uiteraard is het te begrijpen dat u zeker wilt zijn van een veilige bestelling als u zult uniek behang besteld. Bij Behangsite.com kunnen wij u daarin helemaal geruststellen, aangezien wij aangesloten zijn bij het bekende Q-shops keurmerk. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken via de aangegeven contactgegevens. Veel plezier met dit authentieke Painting the Past behang!