Rijksmuseum behang: geef uw interieur allure met de mooiste Hollandse meesters


Rijksmuseum behang maakt het mogelijk om een échte Rembrand of Van Gogh aan uw wand te hebben. De meest populaire werken uit het Rijksmuseum zijn verkrijgbaar op behang. Kies uw favoriete kunstwerk uit de verschillende collecties Rijksmuseum behang. Wilt u graag een van de oude meesters aan de muur? Wij vertellen u graag meer over de meest gekozen behang rijksmuseum oude meesters, de collecties én hoe u een oude meesters behang combineert in uw interieur. Daarnaast kunt u bij Home Design Shops ook altijd terecht voor deskundig behang advies.

Door naar al het rijksmuseum behang

Rijksmuseum behang: de top 4 meest gekozen oude meesters behang

Met zo’n prachtige collectie van tientallen oude meesters behang is het heel handig om te weten welke het meest gekozen wordt. Wij noemen ze graag voor u op zodat u direct weet of het kunstwerk bij uw smaak en stijl past.

1. Van Gogh behang
Het behang zoals Van Gogh behang bloesem is ontzettend populair dankzij de prachtig blauwe kleur en sierlijke bloemen. Van Gogh schilderde dit werk voor zijn pasgeboren neefje Vincent Willem. Als symbool voor het jonge leven koos hij voor amandelbloesem. Een boomsoort die in februari al in bloei staat. Ook kunt u kiezen voor een prachtig zelfportret van Vincent van Gogh in huis

2. Nachtwacht behang
De Nachtwacht rijksmuseum behang is na het Van Gogh behang de meest gekozen variant uit de rijksmuseum behang collectie. De Nachtwacht is het beroemdste doek van Rembrandt en een heel interessant werk om naar te kijken. Dankzij de mysterieuze kleuren en scene is het een echte sfeermaker in het interieur

3. Melkmeisje behang
Het Melkmeisje behang geeft een intieme -persoonlijke sfeer aan een interieur dankzij het fantastische lichteffect in dit kunstwerk van Vermeer. Het is een interessant beeld om naar te kijken waarin alleen de melk lijkt te bewegen.

4. Jan Davidsz behang
Tenslotte is het Still Life with flowers in a Glass Vase van Jan Davidsz een veel gekozen behang uit de Rijksmuseum behang collectie. Een stilleven met een prachtige compositie van bloemen in een glazen vaas. De kleuren variëren van rood - geel en wit tot een donkere zwarte achtergrond. Een klassiek - moderne toevoeging voor op uw wand in het interieur

2 veelzijdige collecties met behang rijksmuseum

Er zijn twee merken met ieder een Rijksmuseum behang collectie te noemen met hun eigen oude meesters en stijlen. Beide collecties zijn gemaakt van vliesbehang.

  • Dutch Wallcoverings Painted Memories
    Een geheel nieuwe collectie van Dutch Wallcoverings in het rijksmuseum behang thema. Diverse werken van de oude meesters, zoals de Nachtwacht, zijn verwerkt in deze collectie. Het bijzondere aan deze fotobehang oude meesters collectie is dat het ook te bestellen is met een sierlijst erom heen. Een unieke manier om uw wand te decoreren met rijksmuseum fotobehang. Heeft u interesse in Hollandse meesters behang met sierlijst? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 085-8883671.
  • Eijffinger behang Masterpiece
    De prachtige stillevens van bloemen op een donkere, mystieke achtergrond geven het interieur allure en sfeer. Niet alleen de bloemen uit de Masterpiece collectie, maar ook de landschappen geven het interieur een prachtige eyecatcher om naar te kijken. De meest populaire variant uit deze rijksmuseum behang collectie is de Eijffinger Masterpiece 358000 (bloemen patroon in een romantisch, klassieke stijl) en de Eijffinger Masterpiece 358113 (klassiek stilleven van bloemen).

Wist u dat.... Eijffinger Masterpiece ook bijpassend effen behang in de collectie heeft? Bijvoorbeeld 358064 van Eijffinger is een prachtig effen - groen behang dat prachtig te combineren is met een bloemen stilleven zoals 358013.

Tips: Hoe combineert u oude meesters behang in uw interieur?

Het fotobehang rijksmuseum past in heel veel verschillende woonstijlen, maar past het ook in uw interieur? De vraag “Hoe combineer ik rijksmuseum behang met de rest van mijn interieur?” is een relevante interieurvraag om te bekijken. Zeker omdat het Dutch Masters behang enigszins aanwezig kan zijn, willen wij u graag een aantal tips geven hoe u dit het beste aanpakt.

#1 De basis van uw interieur
Is zeer belangrijk alvorens het rijksmuseum behang uit te kiezen. Een neutrale basis van kleuren en materialen werkt het beste samen met een druk behang. Denk hierbij aan kleurtinten zoals wit, zwart, grijs en bruin (tinten die terugkomen in de oude meesters). Maar ook materialen zoals steen, hout of juist een industriële vloer combineren heel goed met oude meesters aan de muur.

#2 Kleurkeuze
Wilt u toch graag wat meer kleur gebruiken in het interieur? Kies dan voor accentkleuren uit het Dutch design behang naar uw keuze. Groentinten, bruintinten of beige komt in vrijwel elk Oud Hollands behang voor.

#3 Combineer verschillende soorten behang
Kies één wand in het interieur voor het museum behang en behang eventueel de andere wanden met een bijpassend effen behang uit bijvoorbeeld de Eijffinger Masterpiece collectie.

#4 Kies de juiste wand
Welke wand kiest u? Een achterwand achter uw bed, een kleine vrije wand in de woonkamer waar vrijwel niks voor staat of ophangt, óf een knusse nis/hoek zijn ideaal voor het museum behang.

Rijksmuseum behang kopen bij Home Design Shops

Heeft u interesse in rijksmuseum behang van gerenommeerde merken zoals Eijffinger en Dutch Wallcoverings? Bestel dan vandaag nog bij Home Design Shops uw behang Hollandse meesters zoals Vincent van Gogh behang, Nachtwacht behang of andere kunst op behang.
U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en tips over behangen en het verwerken van verschillende soorten behang. Wij bieden onze klanten ook uitstekende service zoals:

+ Elke werkdag bereikbaar tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-8883671.
+ Diverse rijksmuseum behang stalen op aanvraag
+ Wilt u het rijksmuseum behang liever eerst in het echt beleven? Kom bij ons langs om de behangboeken te bekijken.
+ Veilig bestellen dankzij het keurmerk betrouwbare webshop Q-shops.
+ Verschillende betaalopties zoals IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard, Bancontact en Mister Cash
+ Gratis en een snelle levering van 1-3 werkdagen.
+ Een behangrol over? Retourneren kan binnen 30 dagen.


Door naar al het rijksmuseum behang

Menu