Esta Home Denim&Co Behang

Esta Home Denim & Co behang, eigentijdse mode

Het meest opvallende aan de ontwerpen uit de Esta Home Denim & Co behangcollectie is vooral de diversiteit aan afbeeldingen. Stadsplattegronden van Amsterdam en New York worden afgewisseld met spijkerstof (Denim), het vrijheidsbeeld en een houten – en betonnen look.

Wellicht begrijpt u de samenhang van Esta Home Denim & Co behang nog niet helemaal. Spijker wordt meestal geassocieerd met hip en vooral stoer. In reclames over spijkerstof zijn er vaak omgevingen zoals getto’s gebruikt voor het creëren van een robuust uiterlijk. Precies die omgeving krijgt gestalte door het gebruik van hout, beton en afgebrokkelde muren.

En waar zijn de meeste getto’s te vinden? Inderdaad, in New York en in Amsterdam. Het plaatje wordt compleet als we kijken naar het gebruik van de grote hoofdsteden met al hun ‘verwaarloosde’ wijken. Toch heeft dat wel iets: een mannelijke, heldhaftige en moedige omgeving is iets wat iedere vrouw (én man) enorm aantrekt. Met behang uit de Esta Home Denim & Co behangcollectie kunt u een stoere en veilige omgeving creëren in uw eigen woning. “Verwaarloosde” stoffen worden weer hip en u kunt deze trend zetten!

Met deze uitgelezen behangcollectie is het uiteraard erg belangrijk dat er goede combinatiemogelijkheden zijn met andere dessins. Door het gebruik van veel rustige kleuren is dit uitstekend mogelijk. Daarnaast kunnen de dunne behangranden geplakt worden op een geruite of egale achtergrond.

Kortom, Esta Home Denim & Co behang heeft erg veel voordelen. Het is uniek, stoer, eigentijds en heel goed te combineren voor een lage prijs. Met zulk prachtig behang vindt de Behangsite.com het ook erg belangrijk dat een betrouwbare levering mogelijk is. Aan het keurmerk kunt u zien dat uw behang bij ons in veilige handen is. Bestel daarom dit weergaloze Denim & Co behang op de Behansite.com!

De stadse, stoere en eigentijdse look van Esta Home Denim & Co behang vormden de basis voor het ontwerp. De ontwerpers wilden eens iets nieuws, waarbij mode, grote steden en industriële dessins aan het woord moesten komen. Het resultaat mag er zijn, want met de grote afbeeldingen van New York, plattengronden, het vrijheidsbeeld, spijkerstof, grachtenpanden en cijfers kunt u uw kamer helemaal compleet maken.
Met de bijzondere en vernieuwende motieven kunt u verzekerd zijn van een hippe woning in eigentijdse stijl. Kijk daarom snel naar het aanbod op de Behangsite.com!

InklappenLees meer