Esta Home Regatta Crew Behang

Esta Home Regatta Crew behang, uw wereldreis over water

De verscheidenheid binnen de Esta Home Regatta Crew behangcollectie is enorm met een kompas, posities, sterren, schepen, havenplaatsen, knopen, schelpen en als klap op de vuurpijl de grote, levensechte foto’s van schepen op het water.

Vooral de levensechte foto’s van Regatta Crew behang zal ieder welwillend oog versteld doen staan. De enorme portretten, rechtstreeks uit de natuur, worden geleverd op muurformaat. Zo krijgt u verpletterende fotowanden, die in elke ruimte rust en vrijheid creëren. Met dit fotobehang op formaat is het mogelijk om, na een dag zware arbeid, lekker weg te dromen met het uitzicht op de duinen, de zee en de schepen. Voor de ultieme vakantiesfeer is dit Regatta Crew fotobehang dan ook uitermate geschikt.

Het is bekend dat het ieders droom is om zijn/haar kamer volledig in te kunnen richten rond één thema. Esta Home Regatta Crew behang maakt het u en uw kinderen enorm makkelijk, want dit thema is perfect te combineren met andere accessoires, dekbedovertrekken en verlichting. Behang vormt de basis van iedere kamer en voor een echte stoere kamer is daarom Esta Home Regatta Crew behang onmisbaar!

Voel de vrijheid, ruik de zee en maak u gereed voor een wereldreis over het water. Het kompas, de schepen, de havens en de positiebepalingen liggen al helemaal voor u klaar. Waar wacht u dan nog op? Bij een bestelling op de Behangsite.com van Esta Home Regatta Crew behang kunt u over twee werkdagen al vertrekken…

Esta Home Regatta Crew behang is misschien wel het stoere behang waar u naar op zoek bent. Bij deze behangcollectie staat alles in het teken van water, strand, schepen, zeilen en de zee. Daarmee is het uitermate geschikt voor een echt strandhuis, een stoere jongenskamer of een hippe meisjeskamer. Door het gebruik van de kleuren maritiem, rood, wit en blauw is het perfect te combineren met allerlei accessoires omtrent water.
Ga op reis met het kompas van Esta Home Regatta Crew behang en kijk snel verder naar de benodigdheden voor uw wereldreis over water.

InklappenLees meer