Esta Home Giggle Behang

Maak elke kinderkamer vrolijk met Esta Home Giggle behang

Esta Home Giggle behang bevat een enorme variatie aan afbeeldingen. Geschikt voor elke jongen of elk meisje kunt u hun kinderkamer opvrolijken met strepenbehang, stroken met stoere olifanten en andere dieren aangebracht op een egale achtergrond, letters in alle kleuren van de regenboog en zelfs fotobehang!

De dunne stroken met afbeeldingen uit de Esta Home Giggle behangcollectie zijn horizontaal aan te brengen op elke denkbare achtergrond. Ideaal, want het is makkelijk te vervangen door een andere band met patronen! Deze smalle stroken zijn beschikbaar met olifantenprints, afbeeldingen van zwaar vrachtverkeer, plaatjes van hulpverleners en speciaal voor de meisjes vrolijke bloemen en beertjes.

Het Esta Home Giggle fotobehang verdient toch wel een speciaal plaatsje in deze tekst. Voor een lage prijs zijn prachtige dessins te koop die lijken op een echt lappendeken. Binnen dit fotoconcept komen alle gebruikte thema’s aan de orde, zoals dieren, strepen, letters en vrolijke kleurtjes. Uiteraard is dit erg handig, want zo hoeft u niet te kiezen tussen allemaal leuke ontwerpen!

Het mag duidelijk zijn dat in de collectie van Esta Home Giggle behang zowel aan de jongens als aan de meisjes gedacht is. Stoere dessins voor jongens wisselen zich af met lieve en schattige roosjes voor de meiden. Precies daarom kunt u er zeker van zijn dat u op de Behangsite.com het perfecte behang vindt voor uw kind(eren)!

De naam verraadt eigenlijk het doel van deze Esta Home Giggle behangcollectie al. Het draait vooral om vrolijke plaatjes, waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Deze schattige, lieve, maar ook coole ontwerpen zijn beschikbaar in de hippe kleuren oranje, lime, roze en turquoise. Met deze perfecte kleuren, zachte tinten en vrolijke afbeeldingen weet je zeker dat je goed zit. Door het enigszins tijdloze karakter is het vele jaren te gebruiken voor een leuke baby- of kinderkamer. Snuffel daarom snel in deze kinderwereld op de Behangsite.com!

InklappenLees meer

Gratis verzenden vanaf € 25,-

Bepaal zelf de leverdag

30 dagen gratis retourneren

Behang Esta Home Giggle 137321

Behang Esta Home Giggle 137321

37,95 Per RolMenu