Esta Home Hearts & Heroes Behang

Esta Home Hearts and Heroes behang, de tijd van prinsen en prinsessen

De grote hoeveelheid combinatiemogelijkheden bij Esta Home Hearts and Heroes behang is voornamelijk te danken aan het geniale concept van stroken die aan te brengen zijn op egaal behang. Makkelijk plakken, weinig werk en ideale mogelijkheden om elk jaar een andere strook aan te brengen. De stroken kunnen aangebracht worden op elke willekeurige hoogte, zodat uw kind er volledig van kan genieten.

Bij Esta Home Hearts and Heroes behang worden de jongens absoluut niet overgeslagen. Als echte ridders met hun prachtige schilden kunnen deze stoere kinderen hun overwinning tonen op het behang. Of deden ze mee aan Formule 1 en werden zij de nummer 1? De lage prijzen, stoere kleuren en ridders – goed voor het zelfvertrouwen – maken dit behang helemaal geschikt voor elke jongenskamer.

Ook de meisjes worden met Esta Home Hearts and Heroes behang niet aan hun lot overgelaten. Hartjes, bloemetjes en vrolijke kleuren zijn vereisten voor elke meisjeskamer. Met deze ingrediënten zullen zij zich ongetwijfeld een ware prinses voelen, beschermd door de dappere ridders. De teksten ‘fille noble’ en ‘princesse royale’ laten het zelfvertrouwen van elk meisje groeien als nooit tevoren. Tijd voor deze kleine meiden om de bloemetjes eens flink buiten te zetten…

De gegarandeerd uitstekende kwaliteit van Esta Home Hearts and Heroes behang gaat ook nog eens samen met enorm vriendelijke prijsjes. Op de behangsite.com geldt dat voor kleine mensjes kleine prijsjes belangrijk zijn. Geen reden dus om nog te twijfelen en bestel daarom vandaag nog dit helden- en prinsessenbehang!

Esta Home Hearts and Heroes behang is de droom van iedere jongen en elk meisje. De jongens kunnen nu eindelijk hun ware aard laten zien met hun heldendaden prijkend aan de muur. Ook de meisjes kunnen zich nu echt voelen als prinsessen met deze schattige behangcollectie met hartjes, bloemetjes, stippen en streepjes.

Stoere combinaties en schattige beelden wisselen elkaar af en zijn volledig ingesteld op het genot van uw kind. Laat uw jongen de overwinning voelen en laat u meisje een prinses zijn met Esta Home Hearts and Heroes behang!

InklappenLees meer


Menu