Eijffinger Chic Behang

Eijffinger Chic, chique met een tikkeltje glamour

Eijffinger Chic heeft naast de glamour patronen ook zachte pastelkleuren gebruikt. Een mooie combinatie wat bij u de glamour in huis haalt. De prachtige zachte poeder kleur met moderne metallic en koperkleur maken samen een chique en stijlvol samenspel op uw wanden.

Eijffinger Chic behang brengt met deze collectie glamour op uw muren maar houdt dit absoluut zeer subtiel. Want door het gebruik van zachte kleuren geeft Eijffinger Chic rust in huis, met een chique tintje. De leuke patronen in poederachtige kleuren en de effecten van licht op de diamantfacetten maken de collectie Eijffinger Chic absoluut sprankelend. Uw muren zullen u nooit meer vervelen.

Laat uw muren stralen en koop vandaag nog behang van Eijffinger Chic op behangsite.com. U ontvangt nu ook gratis behanglijm bij uw bestelling.

Eijffinger Chic behang is een Eijffinger behang collectie geïnspireerd op de Franse hoofdstad Parijs. Haute Couture en licht zijn belangrijke aspecten in deze collectie. Het licht speelt met de glassbeads in de cirkelpatronen en facetten bestaand uit diamantjes die zijn verwerkt in het bloemdessin.

Net als op de catwalk in Parijs, straalt Eijffinger Chic behang als kleine kaarslichtjes en sterren op uw muren. Wilt u wel wat glamour in huis halen? Dan is de collectie van Eijffinger Chic echt iets voor u!

InklappenLees meer


Menu