Room Seven Winter Poppies Behang

Met Room Seven Winter Poppies behang laten de ontwerpers van deze behangserie een ongekend natuurverschijnsel zien, wat menigeen nog steeds verbaast. De kwetsbare bloemetjes, de klaprozen, die kunnen bloeien in de meest donkere en koudste tijd van het jaar… Niemand begrijpt het, maar juist daarom blijft het zoveel waarde hebben. Precies deze bijzondere eigenschap is vertolkt in de prachtige behangcollectie met rijke kleuren en mooie figuren. Zie en bewonder de natuur op de Behangsite.com en bestel vandaag nog uw ‘kleur in het donker’.


Room Seven Winter Poppies Behang, kleur in het donker

De collecties van Room Seven staan bekend om de fijngevoeligheid en om het oog voor detail. Niemand weet beter hoe ze vorm moet geven aan een bijzonder ontwerp dan Brechtje Olsthoorn, die in 1994 begon met het gebruiken van haar talenten bij Room Seven. Door middel van haar verre reizen over de hele wereld zijn de meest wonderlijke (natuur)verschijnselen vertegenwoordigd in behangcollecties, waaronder Winter Poppies behang.

De groene takjes met kleine bloemetjes bij Winter Poppies behang dienen ter ondersteuning van de wonderbaarlijke schoonheid van de moeder der natuur. Op dit behang is de klaproos in zijn volle glorie getoond en precies hiermee laat deze de wereld zien dat het tussen al het dode nog steeds levend is. Het bruist zelfs van leven!

Het prachtige motief van het Room Seven Winter Poppies behang wordt nog eens extra ondersteund door de vrolijke kleuren. Geel, rood, blauw, roze en ivoor laten elke baby-, tiener- en gewone kamer schijnen als nooit tevoren. Zelfs in de donkerste en koudste tijd van het jaar.

Bent u, net zoals alle andere natuurliefhebbers, zo onder de indruk van deze prachtige behangcollectie? Twijfel niet, want vandaag kunt u deze serie bestellen zónder verplichtingen op de Behangsite.com! U krijgt het 14 dagen op zicht en betaalt bij een bestelling een lage prijs.


Menu