Piet Boon Behang Collectie Concrete Wallpaper

Arte Piet Boon behang, de betonnen look

De design studio van Piet Boon kenmerkt zich door de hedendaagse interieurs. Piet Boon begon de studio in 1983, waarna hij inmiddels een zeer indrukwekkend portfolio heeft opgebouwd en bekend is in ongeveer 46 landen over de hele wereld. De authentieke ontwerpen van Piet Boon behang zijn niet alleen functioneel en tijdloos, maar voornamelijk ook duurzaam. Met de hoogstaande kwaliteit van de geleverde producten kunt u verzekerd zijn van een zorgeloze mogelijkheid tot intensief gebruik.

Het speciale aan deze collectie van Arte Piet Boon behang is de stevig ogende look. Met deze extra beschermingsmuur, die niet van echt beton te onderscheiden is, voelt u zich nog veilig in uw eigen huis. Wie wil dat nu niet?

Beton en steen; twee materialen die al vanaf de Oudheid gebruikt worden. De Romeinen gebruikten beton al voor de bouw van bruggen en aquaducten. In de tijd van kastelen werd elke burcht onneembaar door de robuuste en enorme muren. Een betonnen wand in uw woning kan deze tijd van ridders en jonkvrouwen weer laten herleven en naar mee ook de onneembaarheid.

De donkere, diepe kleuren van Arte Piet Boon behang kunnen bij uitstek de gewenste romantische sfeer creëren. Met een paar sfeervolle lampen of kaarsjes voor de design straalt de warmte ervan af.

Bent u ook zo nieuwsgierig geworden? Kijk rustig rond op de Behangsite.com en wees gegarandeerd van een kwalitatief uitstekende bezorging binnen 1 werkdag!

Arte Piet Boon behang biedt u nu de uitgelezen kans om origineel te zijn. De wonderlijke, betonnen creaties heeft u waarschijnlijk nog nooit gezien. Uw muur, bekleed met Piet Boon behang, zal niet meer van echt beton te onderscheiden zijn. Piet Boon, de oprichter van Piet Boon studio werkt alleen samen met specialisten die net zoveel waarde hechten aan de ontwerpen als hij zelf.

Bekijk daarom deze bijzondere 7-delige collectie op de Behangsite.com en ontvang nu bij een bestelling een gratis behangset en lijm.

InklappenLees meer