Esta Home Jimbo Behang

Esta Home Jimbo behang, de droom van ieder kind

De ontwerpers van Esta Home Jimbo behang hebben er een ware kunst van gemaakt om binnen deze behangserie zowel de jongens als de meisjes te behagen. De stoere auto’s en wilde dieren, net weggelopen uit National Parc, geven elke jongenskamer kracht en een onverslaanbare look. De roze paarden en de lieve dolfijnen zijn speciaal voor de meiden onder ons. Met vrolijke kleuren en lieve dieren lijkt de kamer weggelopen uit een waar modeblad!

De kracht van Esta Home Jimbo behang ligt voornamelijk in de mogelijkheid tot het vormen van een samenspel met de andere afbeeldingen uit de collectie. De egale en gestreepte behangpatronen zijn speciaal ontworpen voor het maken van combinaties met stroken en egaal behang. Zo kunt u elke wand een ander look geven met toch het voordeel van een gecreëerde eenheid.

Naast al deze prachtige dessins wisten de ontwerpers van Esta Home Jimbo behang ook heel goed hoe ze moesten spelen met kleuren. Klassieke jongenskleuren – blauw, groen en bruin – worden afgewisseld met de klassieke meisjeskleuren – roze, oranje, rood – voor het versterken van de afbeeldingen.

De vrolijke afbeeldingen in de collectie van Esta Home Jimbo behang laten een ware dierentuin ontstaan in de kinderkamer voor een zeer lage prijs en zonder de kosten van verzorging. Wie laat deze ultieme kans nu gaan? Als extra ontvangt u ook nog bij een bestelling op de Behangsite.com een gratis behangset en behanglijm! Aarzel niet langer, verwezenlijk de droom van uw kind.

Esta Home Jimbo behang begrijpt waar het in de kindertijd om gaat: dieren. Kinderen zijn vaak enorm gefascineerd door dieren en speciaal voor hen haalt u met deze dierlijke behangcollectie van Esta home een ware dierentuin in uw huis zonder de moeite van de verzorging. Giraffen, dolfijnen, kamelen, olifanten, panda’s en speciaal voor de meisjes roze paarden: niets is teveel bij deze vrolijke collectie. De vrolijke dierenprints zijn makkelijk als strook aan te brengen op een egale achtergrond en daarmee ideaal voor elke kinderkamer.

Snuffel daarom snel verder in dit online junglepark en plaats vandaag nog uw bestelling!

InklappenLees meer


Menu