Eijffinger Salisbury Behang

De meest uitgebreide collectie van Eijffinger is toch wel Salisbury behang. Met de prachtige ornamenten, guirlandes, bladsilouetten en bijzondere paisley-motieven is deze collectie in staat om klassiek, maar toch eigentijds te zijn. De guirlandes, boemenslingers werden eeuwen geleden al gebruikt door onder andere de Romeinen voor het versieren van grote bouwwerken, waaronder de Sint-Pieterskerk in Rome.
Deze prachtige serie verdient daarom zeker een uitgebreide bezichtiging en misschien zelfs een bestelling. Heeft u het behang voor 12 uur besteld? Dan kunt u morgen al beginnen met plakken!


Eijffinger Salisbury behang, klassiek en eigentijds

De luxueuze Eijffinger Salisbury behangcollectie bevat alle benodigdheden voor een bijzonder klassieke woonkamer. De eeuwenoude dessins zijn gecombineerd met moderne ontwerptechnieken en motieven. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het metaalgebruik: de mooie effecten en verrassende technieken, zoals metaaldruk, blown vinyl en lakopdruk, zorgen voor een eervolle uitstraling van uw muren. Hierdoor ziet iedereen dat Eijffinger Salisbury behang echt kwaliteit heeft!

De dessins van Salisbury behang zijn zeer afwisselend. De bloemenslingers, al eerder guirlandes genoemd, vormen de basis voor veel fleurige en natuurgetrouwe ontwerpen. Daarnaast bestaat ook nog het motief met paisley. Paisley is een veelgebruikt abstract textielmotief, waarbij het blad de basis vormt. Het uiteinde loopt spits toe, waardoor het bijna op een grote komma lijkt. Dit wereldwijd bekende dessin dankt zijn naam aan de Schotse plaats Paisley, waar dit ontwerp gemaakt is (weliswaar was het daarvoor al in de Perzische landen bekend).

Vooral de natuurgetrouwe weergave van Eijffinger Salisbury behang doet iedereen versteld staan. De fijn getekende nerven met elk zijn eigen weg laten zien dat niets in de natuur zich tegen laat houden door de regels. Eigenzinnig, maar toch zo mooi en onmisbaar.

Als laatste, maar wel het belangrijkste, bevat Eijffinger Salisbury behang een uitgebreid kleurenpalet. Ideale kleuren, zoals taupe, linnen, zwart, koper, ecru, mineraalblauw en oester, zorgen ervoor dat deze behangcollectie in iedere woonkamer tot haar volledige recht komt.

De fijne opdrukken met goede kwaliteit zullen u zeker bekoren en jarenlang plezier bezorgen. Bestel daarom vandaag snel dit behang online op de Behangsite.com. U bent dan gegarandeerd van 14 dagen zichttermijn. Nooit spijt, altijd plezier.


Menu