Arte Akoya Behang

Arte Akoya behang, als een parel aan de muur

Arte Akoya behang laat alle uitmuntende eigenschappen van de Akoya parel samenvloeien in de unieke ontwerpen. De parel is het symbool van eerlijkheid, zuiverheid en puurheid. Het laat u een bepaalde waardigheid uitstralen, die vaak onmisbaar is.

In Japan, het land van herkomst van de Akoya oester, wordt de parel gezien als een gelukssymbool wat niet anders dan goede dagen kan brengen. Wie wil dat niet? Al deze prachtige eigenschappen zijn verweven tot een parelachtig geheel in deze Akoya behangcollectie van Arte.

Arte Akoya behang wordt gekenmerkt door een breed scala aan patronen, maar de uitzonderlijke vermenging van kleuren is hetgeen wat bij elk motief zichtbaar is. In het motief met spikkeltjes lijkt de glasachtige structuur van de parel vertegenwoordigd te zijn, in het strependessin wordt de kleurenrijkdom weergegeven en in de sierlijke kronkels en bloemen is de weerkaatsing van het licht op de parel te zien.

Kortom, alles in deze serie van Arte Akoya behang getuigt van de prestige en rijkdom van de parel, die niet kan ontbreken in uw huiskamer. Hiermee voelt u de waardigheid, de zuiverheid en de puurheid uw woning en uw hart binnenstromen.

Bewonder deze weelderige parelcollectie op de Behangsite.com en ontvang dit behang 14 dagen op zicht!

Arte Akoya behang is een zeer bijzondere collectie van behang gebaseerd op de vondst van parels in de oester Akoya. Het samenspel van kleuren, de combinatie van patronen, de liefelijkheid en fijne structuur laten al deze eigenschappen van een parel terugkomen in dit behang.

Parels, als teken van rijkdom en prestige, kunnen nu uw woonkamer laten schitteren en laten leven.
Voel de rijkdom en pracht en bestel vandaag nog uw parels in de vorm van behang op Behangsite.com.

InklappenLees meer


Menu