Élitis Toile peinte colours and prints Behang

Élitis Toile peinte colours and prints, de basis van nieuwe technieken

Élitis Toile peinte colours and prints behang bestaat globaal uit zes grote motieven in verschillende kleuren en met verschillende uitstralingen. Ooit wel eens een peertje van een lamp gebruikt als inspiratiebron? Voor de ontwerpers van deze collectie is niets ongewoon!

Of wat dacht u van de ‘wish-collectie’? In deze potten kunt u alle wensen verzamelen en wordt u er elke dag levendig aan herinnerd. Ook liefde mag niet ontbreken in deze hedendaagse serie. Bij deze collectie vormen de letters het woord ‘amour’. De ontwerpers begrepen hiermee heel goed de uitspraak van Voltaire: ‘Schoonheid bevredigt het oog…., de zoetheid van talent charmeert elke ziel’.

Eigenlijk zijn de vitale dingen in dit leven vertegenwoordigt bij Élitis Toile peinte colours and prints behang. Liefde, licht (de lamp), wensen, maar ook eenheid met elkaar voeren de hoofdtoon. Het behang met het teken van de vlag laat zien hoe belangrijk om mensen om je heen te hebben.

De rijke lessen van Élitis Toile peinte colours and prints behang worden nog eens extra versterkt door het gebruik van veel tegengestelde kleuren. Hierdoor kan niemand eronder uit en is iedereen overtuigd van de kracht van deze behangserie.

De bijzonder patronen kunnen op een uitstekende wijze gecombineerd worden met de neutrale motieven van Élitis Toile peinte colours and prints behang. Eenvoud als afwisseling versterkt elk effect van andere patronen, waardoor dit behang nog beter tot zijn recht komt in uw woonkamer.

Wilt u geen dag meer zonder Élitis Toile peinte colours and prints behang? Bij een online bestelling op de Behangsite.com ontvangt u nu een gratis behangset en behanglijm!

Het enigszins moderne Élitis Toile peinte colours and prints behang laat elk nieuw staaltje techniek zien wat tegenwoordig gebruikt kan worden bij het fabriceren van behang. Fragmenten van metaal en fotopatronen vormen de basis van deze uitzonderlijke behangcollectie met nieuwe druktechnieken. Door het toepassen van al deze trucjes gaat dit behang leven en kunt u als het ware echt de borstel over het behang horen gaan voor de productie.

Bent u in voor een verfrissende en vernieuwende behangcollectie met het gebruik van hedendaagse technieken en licht- en donkereffecten? U bent dan nu helemaal op de juiste plaats.

InklappenLees meer


Menu