Eijffinger Bisou De MME Pitou Behang

Met Eijffinger Bisou de MME Pitou I laten de ontwerpers zien dat Parijs meer is dan alleen een grote stad vol kunstwerken en kunstenaars. Achter de grootse basiliek Sacré Coeur bevinden zich prachtige, romantische en verborgen hofjes. Nu 10% korting, gratis stalen en binnen 1 dag thuisbezorgd.

Ontdek ook Eijffinger Bisou de MME Pitou II


Eijffinger Bisou de Mme Pitou, de romantische hofjes van Parijs

De echte mooie plekjes in een grote stad zijn vaak de vergeten hofjes, die ver weggestopt zitten achter alle grootheidswaanzin. De ontwerpers van Eijffinger Bisou de Mme Pitou begrepen heel goed dat de vrolijkheid en fleurigheid van de perfecte roosjes en schattige vogeltjes niet verloren mochten gaan.

Met behulp van alle creativiteit van de grote kunstenaars gaat de natuur weer voor u leven met Eijffinger Bisou de Mme Pitou behang. De waarheidsgetrouwe weergave van de prachtige vogels op de dunne takjes – hoe houden ze zich daarop in evenwicht? – is verbluffend. De tekening van die bijzondere rozen met de duizenden blaadjes zijn verbazingwekkend. Toch is dat wat u te wachten staat met een aankoop van dit wonderbehang.

Deze wonderbaarlijke creaties van Eijffinger toveren elk huis om tot zo’n romantisch en schattig hofje. Het geeft rust, waarbij u de vogeltjes al kunt horen kwetteren van ver en waarbij u de rozen en magnolia’s elke dag weer ziet bloeien. Dat is pas echt fijn thuiskomen na een volle en chaotische dag op uw werk!

Uiteraard heeft Eijffinger met Bisou de Mme Pitou behang gedacht aan combinatiemogelijkheden met andere behangsoorten. Daarom zijn er veel rustige creaties en achtergronden toegevoegd aan deze collectie om ervoor te zorgen dat heel uw kamer een perfect geheel kan worden. Zo is het goed te gebruiken voor welke ruimte in huis!

Bent u ook zo onder de indruk van de schoonheid en de romantische sfeer van Parijs? Dan heb ik goed nieuws voor u: zonder vliegticket kunt u nu deze unieke hofjes al na één werkdag naar huis halen. Het is tijd voor ontspanning en Eijffinger Bisou de Mme Pitou behang maakt dat mogelijk.


Menu