Room Seven Suzani Behang

Room Seven Suzani behang is een bijzondere behangcollectie gebaseerd op het borduurwerk van de Nomaden in Midden-Azië. De dessins, die al eeuwen voor vandaag gebruikt werden, blijven inspireren en verwachting wekken. Met behulp van vrolijke felle kleuren wordt de ingetogen achtergrond volledig opgevrolijkt. Neem de tijd om het bestaan van de Nomaden te leren kennen door dit eeuwenoude behang te bewonderen op Behangsite.com!


Room Seven Suzani behang, terug naar de Nomaden

Dat de Nomaden creatief waren, is algemeen erkend, maar zo bijzonder als bij de Room Seven Suzani behangcollectie heeft u nog nooit gezien. Het volk wat altijd rondtrekt en nooit een vaste verblijfplaats heeft, moet alles vormgeven met de beschikbare materialen en met de hand. De ontstane folkloristische patronen passen prima in de vrolijke thema’s van Room Seven en vormen een absolute verrijking voor iedere omgeving. Door de wonderbaarlijke patronen lijkt het wel alsof de motieven op het behang geborduurd zijn.

De motieven van het borduurwerk van Nomaden uit Midden-Azië staat bekend om zijn bloemen, cirkelpatronen, streepjes en stippen. Dit totaal samengesteld maakt het plaatje compleet en voorkomt dat dit Suzani behang ooit saai gaat worden. U zult elke dag weer nieuwe lijnen en patronen ontdekken. Dit effect wordt nog eens versterkt door de afwisseling tussen felle en ingetogen kleuren, waardoor de motieven pas echt tot hun recht komen!

Borduren lijkt ouderwets, maar met behulp van Room Seven Suzani behang wordt het weer helemaal hip. De gecreëerde vertrouwelijke sfeer door het borduurwerk wil niemand missen. Het vormt namelijk elke woning om tot een warme ruimte met veel dierbare herinneringen.

Voel de band tussen uzelf en het Nomadenvolk uit Midden-Azië. Proef de cultuur en breng hun levensstijl in huis door Room Seven Suzani behang te kopen. Op Behangsite.com kunt u namelijk met een gerust hart bestellen, want dan krijgt u het behang 14 dagen op zicht!


Menu