Room Seven Stripe Behang

Met Room Seven Stripe behang is de tijd voorbij waarin strepen saai waren en misschien zelfs een tikkeltje ouderwets. De felle, heldere kleuren en de afwisselende breedte van de strepen maken het eeuwenoude concept vernieuwend en verrassend voor iedereen. Deze uitgebreide collectie bevat een breed scala aan ontwerpen met rood, blauw, roze, groen en wit als basiskleuren. Heeft u er overigens weleens aan gedacht om de banen van strepenbehang horizontaal te plakken? Een compleet vernieuwend resultaat zonder extra inspanning! Kijk daarom nu snel verder in deze streperige wereld.


Room Seven Stripe behang, ontstaan uit regelmaat en kleur

Room Seven Stripe behang heeft als voordeel dat het een hele rustige sfeer kan creëren door de regelmaat waarin de kleuren achtereenvolgens voorkomen. Elke keer komt hetzelfde patroon terug, waarbij brede lichtroze stroken afgewisseld voorkomen met dunne, donkerroze of zelfs rode strepen. Als extra detail in het dessin is er nog een lichtblauwe streep toegevoegd om een verbluffend effect te laten ontstaan.

Of bent u meer in de stemming voor de kleuren wit, groen en blauw? Met deze serie van Room Seven Stripe behang is alles mogelijk en geen vraag te moeilijk. Hoe langer u ernaar kijkt, hoe mooier samenspel er ontstaat tussen de kleuren.

Zoals al eerder aangekondigd, is dit behang niet alleen uitermate geschikt door het verrassende effect van een eeuwenoud concept, maar vooral door de grote hoeveelheid mogelijkheden om vernieuwend te zijn. Bent u weleens een muur tegengekomen waarbij de strepen horizontaal waren aangebracht? Het komt zelden voor, maar het zal voor een enorm verbluffend effect zorgen. Onbekend maakt onbemind, maar daar kan zeker verandering in gebracht worden!

Surf daarom nu sneller naar voorbeelden voor het horizontaal plakken van banen Room Seven Stripe behang en mogelijke combinaties met andere behangcollecties van Room Seven. U zult verbijsterd staan door het leuke effect. Met al deze tips zorgt de Behangsite.com er namelijk voor dat iedere kamer uniek wordt!


Menu