Room Seven Romantic Flower Behang

Met Room Seven Romantic Flower behang is het altijd lente… Wie wil dat nu niet? De tijd waarin alles in bloei staat, de knoppen voorzichtig de kleurrijke binnenkant te durven tonen aan de wijde omgeving, de vrolijke kleuren en de wonderbaarlijke vormen. De lente is de tijd waarin alles volmaakt lijkt (én misschien zelfs is). Dat volmaakte gevoel hoeft u met deze fleurige behangcollectie nooit meer los te laten. Bestel daarom vandaag nog de lente voor in huis en ontvang deze al na 1 werkdag!


Room Seven Romantic Flower behang, de lente die nooit stopt

Evenals Room Seven Camee behang hoort ook deze soort bij de geproduceerde ‘Travel memories’-serie van het Spaanse bedrijf Coordonne en Room Seven. De reis door de wereld wordt vertolkt door gebruik te maken van veel verschillende bloemen. De fleurige kant van de Alpen, de voorjaarsbloemen in Nederland… U kunt het zo gek niet bedenken of het heeft een plaatsje gekregen op deze creatie van Romantic Flower behang.

Deze bloemen van Room Seven Romantic Flower behang zijn niet meer van echt te onderscheiden. Door de realistische weergave van de werkelijkheid lijkt het net alsof er echte gedroogde bloemen op het behang zijn aangebracht.

Deze bijzonder kleurrijke omgeving laten niet alleen uw woonkamer, maar vooral ook uw hart in bloei staan. Het voorjaar, de tijd waarin ook de liefde weer zichtbaar wordt na de wintertijd, is de meest liefdevolle tijd van het jaar. Met deze levendige afbeeldingen aan uw wand creëert het behang een romantische sfeer, gecombineerd met alle levendige herinneringen aan de voorbijgegane lentes.

De liefde hoeft met Romantic Flower behang niet weggestopt te worden, want de winter is er niet meer. Eeuwige liefde, geschikt voor iedere ruimte, een lage prijs en enorm veel plezier… Al deze aspecten kunt u vinden in deze bijzonder geschikte behangserie op de Behangsite.com. Wacht niet langer en laat de lente doorbreken in elk (kinder)hart!


Menu