Room Seven Gitano Behang

De ontwerpers van Room Seven Gitano behang weten de natuur op een wonderbaarlijke wijze af te beelden in dit ontwerp. Het valt niet af te leiden uit de naam, maar dit idee is geschapen op basis van Fleur-de-Lys, in Nederland ook wel de Lelie genoemd. Lelies worden vaak gebruikt als afbeeldingen op familiewapens en als teken van macht. Echter, bij dit behang worden de liefdevolle kanten van Lelies ten toon gespreid. Maak kennis met deze prachtige behangcollectie met diepe achtergrond en geschikt voor elke ruimte in uw woning op de Behangsite.com!


Room Seven Gitano behang met Fleur-de-Lys als inspiratiebron

De relatie tussen Lelies en Frankrijk bestaat al eeuwen. Er bestaat een verhaal dat bij de kroning van Clovis de maagd Maria was verschenen met een lelie in haar hand en een vaatje olie voor de zalving. Koningen gebruikten de Lelie als bewijs van God om aan te treden, maar vaker wordt de Lelie in verband gebracht met zuiverheid en maagdelijkheid, zoals aanwezig bij de maagd Maria.

Het eenvoudige ontwerp van Room Seven Gitano behang blijft verbazing wekken. Zowel op familiewapens, kleding, onderscheidingen als op behang komt deze prachtige bloem terug. De rustige kleuren, waaronder blauw, roze, beige en aqua, geven deze Lelies de kans hun eigen kracht uit te stralen.

Naast deze prachtige kleuren, heeft Gitano behang als grote voordeel dat het in elke omgeving past. De meer neutrale kleuren zouden heel mooi staan op een wand in uw woonkamer, terwijl blauw en roze prima geschikt zouden zijn voor de babykamer.

Multifunctioneel, een rijke achtergrond, een rustgevend patroon en dat voor een scherpe prijs. Wat wilt u nog meer? Op Behangsite.com worden al deze voordelen op een fijne manier met elkaar gecombineerd, zodat u niet meer hoeft te twijfelen over uw bestelling!


Menu