Room Seven Dots Behang

Dit vrolijke en eenvoudige Room Seven Dots behang is ideaal voor kinderen, rustgevend en goed te combineren. Zoals de naam al zegt is deze serie gebaseerd op stippen. Heel veel grote stippen. Kent u ook die hype in het leven van meisjes? De tijd dat alles stippen moet hebben? Room Seven Dots behang speelt hier op een uitstekende manier op in en laat elke meisjes- (én jongens)kamer opleven. Toch zijn stippen meer dan alleen een hype. Bent u ook zo nieuwsgierig naar de diepgang? Lees en kijk dan snel verder op deze site.


Room Seven Dots behang, combinatie van eenvoud en diepgang

Stippen en cirkels zijn enorm eenvoudig, maar er zit meer achter dan lijkt. Cirkels worden al eeuwen gezien als een symbool voor eenheid en oneindigheid, maar ook voor vrouwelijke kracht en goddelijkheid. Voor tal van religies vormde de cirkel de basis, waarbij Moeder Aarde de hoofdrol speelde.
De cirkel vormt de vrouwelijke kracht, een stip laat de mannelijke kracht zien en een combinatie van deze twee symboliseert de vermenging van mannelijke en vrouwelijke krachten.

In Room Seven Dots behang wordt deze diepgang op wonderbaarlijke wijze gecombineerd met de kinderlijke eenvoud en speelsheid van het ontwerp. Elke generatie is ermee opgegroeid en kent de kracht ervan. Onmisbaar in het dagelijkse leven, maar vooral onmisbaar op een kinderkamer!

Niet alleen in kinderkamers, ook elders in uw woning kan Room Seven Dots behang een verrassend effect teweegbrengen. Door de lichte kleuren is het uitstekend te combineren met allerlei accessoires en andere behangsoorten van Room Seven. Zo vormt het een tijdloze combinatie, die tegelijkertijd hip en modern is.

Zoals veel andere behangcollecties van Room Seven, is ook Dots behang in samenwerking gemaakt met het Spaanse bedrijf Coordonné. Deze samenwerking staat bekend als kwalitatief hoogstaand, zodat alleen goede en betrouwbare bedrijven deze behangcollecties mogen verkopen. Kijk daarom nu snel naar de mogelijkheden op de Behangsite.com!


Menu