Room Seven Dentelle Behang

Room Seven Dentelle behang heeft de naam van deze behangcollectie gebaseerd op de Franse vertaling van het woord ‘kant’. Het patroon met kant bestaat al sinds het jaar nul door de onuitputtelijkheid van mogelijkheden. Dit schattige behang staat zo niet alleen mooi in een baby- of meisjeskamer, maar past perfect thuis in elke denkbeeldige ruimte van het huis voor het creëren van een vrolijk tintje. Neem een kijkje bij deze schattige behangcollectie op de Behangsite.com!


Room Seven Dentelle behang met een romantisch kantje

Kant is niet alleen als basis gebruikt bij Dentelle behang, maar wordt al jaren toegepast voor het maken van kleding, gordijnen en vloerkleden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en dat is zeker terug te zien in dit behang.

De populariteit van kant is voornamelijk te danken aan de warme sfeer die het creëert. Vroeger, toen het met de hand geproduceerd werd, bracht het maken van kant een hoop gezelligheid met zich mee. Hoewel nu machines en fabrieken het werk hebben overgenomen, blijft de gezellige en liefdevolle sfeer van kant onverminderd aanwezig.

De vrolijke kleuren toveren elke kamer om tot een waar sprookje. Het is goed toe te passen in alle babykamers met het gebruik van lichtroze of lichtblauw. Daarnaast kunnen de meer neutrale kleuren, zoals geel, oranje, beige en rood op een mooie manier gebruikt worden bij het bekleden van een wand in uw woonkamer of de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig bij Room Seven Dentelle behang.

Behalve de kleuren, bestaat er ook veel variatie op het gebied van patronen bij Dentelle behang. Grote patronen met kant kunnen afgewisseld worden met de kleinere patronen, die verweven zijn in dunnen strepen. De regelmaat zorgt, ondanks de nadrukkelijk aanwezige patronen, toch voor een rustgevend effect.

Wilt u onbeperkt kunnen genieten van deze schattige behangcollectie? U kunt de bestelling morgen al in huis hebben voor een zichttermijn van 14 dagen!


Menu