Room Seven Camee Behang

Deze wonderbaarlijke Room Seven Camee behangcollectie vormt een onderdeel van de grotere ‘Travel memories’-serie. Deze reeks – ontwikkeld in samenwerking met het uitstekend bekend staande Spaanse bedrijf Coordonne – neemt u mee naar de meest vergelegen en prachtige plaatsen op de hele wereld. Van Zuid-Afrika tot New-York. Deze vrolijke behangcollectie met het fijne dessin is nu te bestellen op de Behangsite.com voor een hele lage prijs!


Room Seven Camee behang, onderdeel van ‘Travel Memories’

Het ontwerp van Room Seven Camee behang is vooral gebaseerd op een graveertechniek. In de Middeleeuwen werd het graveren van (half)edelstenen al toegepast. Hierbij werd de achtergrond weggehaald, zodat er een reliëf ontstond met een afbeelding. De sieraden – gemaakt door middel van deze graveertechniek – lieten status en rijkdom zien.

Dit Camee behang bevat dan wel geen reliëf, maar toch zit er het idee van edelstenen graveren in. De prachtige, helder gekleurde bloemetjes worden als het ware van elkaar gescheiden door het gebruik van ovale vormen. Zo krijgt elk bloemetje zijn eigen plaats en heeft het allemaal evenveel waarde.

Toch bevat deze Room Seven Camee behangcollectie ook nog eenheid. Elke bloem in de ovaalvorm is verbonden met een andere bloem in een ovaalvorm door het gebruik van vrolijke rode stippellijnen. De kleine blaadjes voegen net dat extra toe waar u naar op zoek bent!

Room Seven Camee behang heeft veel voordelen. Het is namelijk in staat om iedereen op te vrolijken, het is te bestellen voor een lage prijs en de levertijd is maar een dag. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat deze fijne behangcollectie geschikt is voor elke ruimte in huis. Van de babykamer tot de woonkamer: overal creëert het de perfecte sfeer.

Staat u ook zo perplex door het gebruik van een graveertechniek als inspiratiebron voor Room Seven Camee behang? Door het keurmerk op de Behangsite.com kunt u gegarandeerd zijn van een veilige bestelling!


Menu