Room Seven Big Rose Behang

Room Seven Big Rose Behang, dé collectie gebaseerd op rozen, is uniek en enig in zijn soort. Zoals de roos de koningin is van alle bloemen, vooral door de verbondenheid met een grote hoeveelheid aan symboliek, zo is deze behangcollectie de koningin onder het behang. Met rozen zitten we altijd goed, aangezien zij het symbool zijn voor liefde. De liefde voor uw kind kan niet achterblijven en met dit behang zal uw kleine prinses daar helemaal van overtuigd zijn. Aanschouw daarom deze sierlijke en liefdevolle behangcollectie op de Behangsite.com.

Gratis verzenden vanaf € 20,-

Bepaal zelf de leverdag

30 dagen gratis retourneren

Room Seven Big Rose White 2000102

Room Seven Big Rose White 2000102

49,95 Per Rol

Room Seven Big Rose Blue 2000100

Room Seven Big Rose Blue 2000100

49,95 Per Rol


Room Seven Big Rose Behang, de koningin onder het behang

De roos, als symbool van de liefde, afgebeeld met Room Seven Big Rose behang, is al lang geleden ontstaan. In de Griekse mythen bestaan veel verhalen over het ontstaan van de roos. Zo wordt er gezegd dat Cupido, de god van de liefde, knoeide met nectar waaruit de roos ontstond. Daarnaast is er ook een ander verhaal in de omloop, waarbij de knappe Rodanthe continu wordt gevolgd door een rij aan bewonderaars. De jachtgodin, Diana, kan dit niet hebben en besluit Rodanthe om te toveren tot een roos, waarbij haar bewonderaars de doornen op de steel vormen.

De mythen hebben allemaal gemeen dat de liefde centraal staat. De ontwerpers begrepen heel goed dat een behangcollectie zoals Big Rose onmisbaar was in het assortiment. Hoe oud rozen ook zijn, de symboliek blijft bestaan en brengen de juiste emoties teweeg. De kleur, de knop en de geur: alles draait om liefde. Zelfs de hartvormige blaadjes lijken mee te doen aan het vormen van dit bijzondere geheel.

Hoe diep de betekenis ook is, met behulp van de sierlijke kleuren en krullen krijgt het een kinderlijke en vriendelijke uitstraling. Met de regelmaat in het behang wordt er een rustige sfeer gecreëerd, waar uw kleine prinses zich prima in thuis voelt.

Uiteraard begrijpen wij dat het plakken van Room Seven Big Rose behang eventueel wat moeilijkheden kan opleveren. Daarom adviseren wij u graag voor goede hulp voor het plakken. Bestel vandaag nog dit prinsessenbehang en ontvang het morgen al in huis!


Menu