Gratis behangstalen

Kies een proefstukje van jouw behang. Ontdek of de kleur én het patroon past bij jouw interieur. De stalen ontvang je op dit moment binnen 1 tot 2 weken in je brievenbus. We sturen je een e-mail zodra wij de stalen op de post hebben gedaan.

De behangstalen zijn gratis. Je betaalt alleen een verzendbijdrage van € 3,95. Per e-mail ontvang je een aantrekkelijke kortingscode voor je bestelling.


Verzend de aanvraag en betaal simpel de verzendbijdrage in onze veilige betaalomgeving (€3,95). Je ontvangt een aantrekkelijke kortingscode voor een eerste bestelling.

Je kan in totaal 3 stalen bestellen. Selecteer opnieuw een behang naar keuze en klik op de "Gratis staal aanvragen" knop. De staal wordt direct toevoegd op het staalformulier hierboven.
Van de meeste behangmerken bieden wij een gratis stalenservice aan. Je herkent dit aan de "Gratis staal aanvragen" knop op de productpagina. Als er geen Gratis staal aanvragen knop is, dan is er dus geen staal beschikbaar.
Je ontvangt de stalen tussen 1-2 weken in huis.

Per merk kan het verschillen wanneer je de stalen in huis hebt. De stalen worden eerst voor jou besteld. Je ontvangt daarvan een email. Zodra wij de stalen binnen hebben, worden ze direct naar jou verstuurd.

Het kan door de drukte bij PostNL een aantal dagen langer duren voordat je de stalen ontvangt.

Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Bezorgd met PostNL

  Betrouwbaar bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Onze winkels
Menu