Fotobehang: maak kennis met een nieuwe wereld!

Met fotobehang worden prachtige natuurverschijnselen, waardevolle spreuken en moderne figuren levensgroot afgebeeld. Geef een nieuwe dimensie aan je interieur. Nu gratis thuisbezorgd. Fotobehang wordt speciaal voor jou besteld en kan niet retour.



Onze collectie fotobehang

Sinds de opkomst van fotobehang zijn alle grote behangproducenten ermee aan de slag gegaan. Fotobehang voorkomt namelijk een saaie herhaling van patronen, doordat dit behang een prachtig schouwspel uitvergroot tot levensgroot formaat. Hierdoor kunt u elke morgen wakker worden met een fantastisch uitzicht, ongeacht het weer!

Op dé online Behangsite hebt u de keuze uit talloze ontwerpen fotobehang. Wereldwijd beroemde producenten, waaronder Eijffinger, PiP, Arte, Piet Hein Eek en Piet Boon, hebben hun best gedaan om waardevolle en bijzondere creaties te maken. Met veel overtuiging kan gezegd worden dat dit zeker gelukt is: de verkoop en de collectiegrootte groeien nog steeds!

Voor het bekijken van ons aanbod kunt u op de homepagina direct in de linkerkolom ‘fotobehang’ aanklikken. Dit kunt u vinden onder het kopje ‘soort behang’. Hierna vindt u in één duidelijk overzicht ons totale aanbod fotobehang. Hierna kunt u verder selecteren op afmetingen, collecties, de verschillende stijlen, merken en rolbreedtes. Zo hebben wij het vinden van uw favoriete behang heel eenvoudig gemaakt!



Een voorproefje voor fotobehang

Ieder fotobehang ontwerp is werkelijk beeldschoon. Zowel voor jong als oud en voor man en vrouw zijn de dessins niet aan te slepen. Als u al deze foto’s moet bekijken, zult u er werkelijk een dagtaak aan hebben. Om die reden worden hier alvast enkele opvallende creaties omschreven.

  • Komar Heritage is een ruime fotobehangcollectie van Komar Behang. De verschillende afbeeldingen hebben een botanische en dromerige uitstraling. Met dit fotobehang tover je je muur om tot een paradijs.
  • Komar Home New York 8-323 maakt onderdeel uit van de prachtige Komar Home collectie. Met het beeldschone lichtspel is deze zwart-wit print van de skyline van New York een absolute ‘must-have’!
  • PiP III Behang Eijffinger Kiss The Frogg Wallpower 341099 is prachtig en super kleurrijk. Het behang geeft een romantische uitstraling aan je interieur.
  • Piet Hein Eek behang is een natuurlijke weergave van houten wanden, waarbij het verschil met echt hout niet te zien is. Met dit bijzondere behang wordt het heel makkelijk om uw interieur een houten look te geven!





De sfeer van fotobehang

Aangezien het aanbod van fotobehang op onze Behangsite zo onnoemelijk groot is, is het lastig om de sfeer samen te vatten in enkele woorden. De sfeer van het fotobehang verschilt ook aanzienlijk per producent. Zo heeft PiP vrolijke, romantische creaties met veel bloemen, kleuren en dieren. In een echt meidenhuis doet dit behang waanzinnig werk!

Met de kubistische figuren, neonkleuren en grote gebouwen zorgt dit fotobehang voor een heel andere uitstraling dan bij de ontwerpen van PiP. Ook Eijffinger gaat voor een wat modernere uitstraling door het gebruik van populaire motieven. Daarnaast heeft Eijffinger speciaal voor de kinderen ook een hele ‘mini’-collectie!

Kortom, de verschillende stijlen maken dat er voldoende keuze is voor iedere woning en voor iedere smaak. Geniet daarom van de voordelen van dit ruime aanbod!