Esta Home Sports League Behang

Wees sportief met Esta Home Sports League behang

De nieuwe sportieve behangcollectie van Esta Home, namelijk Sports League, is de onmisbare bron in de kamer van elke sportieveling. De positieve sfeer, veroorzaakt door de goede invloed van sport op de gezondheid en op de algemene teamgeest, tovert iedere stoere jongenskamer (of meisjeskamer) om tot een waar stadion.

De Esta Home Sports League behangcollectie is ideaal in het gebruik. De sportieve afbeeldingen kunnen op een perfecte wijze gecombineerd worden met strepenbehang in dezelfde kleuren, met duidelijke sportieve teksten of juist met egaal behang.

Hoewel deze Esta Home Sports League behangserie voornamelijk inspeelt op jongens, zijn de meisjes absoluut niet vergeten. Met de lichtroze tinten en crème sportteksten en strepen, kan dit behang ook zeker de juiste sfeer creëren op een heuse, sportieve meisjeskamer.

De kleuren in de Esta Home Sports League behangcollectie bestaan uit zes kleurgroepen gecombineerd met chique, neutrale tinten met een verweerde look. Zwart, oud blauw, rood, wit, kaki, blauw en chocoladebruin voeren de bovenhand.

Met dit bijzondere assortiment kunt u elke kamer veranderen in een echt sportparadijs. Voeg een aantal sportattributen toe als accessoires en de kamer is compleet. Juist door de eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden is er veel ruimte over voor eigen invulling.

Voel de sportieve sfeer en kom nu snel in actie voor het bestellen van deze ultieme behangcollectie op de Behangsite.com!

Hoe kan het ook anders met zoveel sport in de wereld? De designers van Esta Home Sports League behang hebben op wonderbaarlijke wijze ingespeeld op het grote item ‘sport’. Wereldwijd bekend en populair, maar toch was er nog geen speciale behangcollectie op ontworpen. Tot nu. De sfeer van teamspirit en sportiviteit waait uw kamer binnen en zorgt voor een vernieuwende uitstraling. Klassieke sporten, zoals polo, golf, voetballen en racen vormen de inspiratiebron van deze sportieve collectie.

Voelt u ook de vernieuwende en gezonde invloed van deze behangcollectie? Kijk dan snel verder naar de prachtige dessins!

InklappenLees meer


Menu