Élitis Foulards Behang

Elitis Foulards, Oosterse 1001 nachten

Het behang van Élitis Foulard is geïnspireerd door Oosterse invloeden, dromen en fantasie. Doordat het vinylbehang een geweven motief heeft lijkt het net of de prachtige dessins erop geborduurd zijn. Net zoals de mooie stoffen en tapijten van nomaden.

Foulards betekend dan ook geprinte doek. Een omslagdoek die vrouwen om hun heen kunnen slaan, meestal gemaakt van zijde of polyester. Maar bij Elitis Foulards behang geproduceerd van vinyl. Niet dat dat de schoonheid ervan af haalt natuurlijk. Het is zo gemaakt dat het net echt lijkt.

Droom weg in uw huiskamer bij de prachtige printen die sieren op uw muren. De verschillende patronen van Elitis Foulards zijn natuurlijk ook in meerdere kleuren te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld het behang dat lijkt op een tapijt. Prachtige kleuren en details zijn hierin verwerkt. Zo haalt u de echte Oosterse invloeden in huis.

Of kies voor de leuke tekeningetjes, alsof ze zijn getekend door Nomaden op uw muren. Welke kleur of patroon u ook kiest van Élitis Foulards, u haalt zeker een uniek en bijzonder behang in huis. Met de muurbekleding van Élitis Foulards komen dromen uit.

Wacht niet te lang met dromen op behangsite.com bij de behangcollectie van Elitis Foulards. Maar bestel vandaag nog en ontvang gratis behanglijm.

Elitis Foulards behang laat u wegdromen met zijn prachtige designs. Het mooie vinylbehang is gebaseerd uit Oosterse invloeden, sprookjes en dromen. Elitis Foulards behang is hip en is op het moment erg de trend. Wilt u iets speciaals in huis en past de Oosterse dromen bij u? Kijk snel rond op behangsite.com en wacht niet te lang met bestellen.

InklappenLees meer


Menu