Eijffinger Trianon Behang

Terug naar Barok en Rococo met Eijffinger Trianon behang

Het hoofdelement van deze Eijffinger Trianon behangcollectie is wel de adembenemende, onregelmatig gevormde parel. Deze parelstructuur staat kenmerkend voor Barok, de tijd waarin de rijke betekenis van parels elke dag duidelijk naar voren komen. Parels staan namelijk symbool voor innerlijke groei en voor het opnemen van sterke emoties, zoals verdriet. Een oester maakt immers niet voor niets een parel van zijn problemen.

De omgeving van de parelstructuur van Eijffinger Trianon behang wordt vormgegeven door het gebruik van weelderige krullen, slierten en bloemenslingers. Elk bloemetje en elke slinger wordt tot in het kleinste detail weergegeven, waardoor het lijkt alsof u elke dag in een bloementuin aanwezig bent!

Het meest kenmerkende aan de Eijffinger Trianon behangcollectie is het gebruik van zeer warme en diepe kleuren. De warme impact van oudroze, diep rood, donker blauw en zandkleuren wordt nog eens versterkt door de patronen in zachte pastelkleuren. Met dit kleurgebruik waant u zich weer helemaal terug in de schattige, liefdevolle huisjes van vroeger.

Doordat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd in de collectie van Eijffinger Trianon behang zijn er voor u onnoemelijk veel mogelijkheden tot combineren. Zo gaan de patronen met kanten parels of de bloemen in pastel kleuren heel goed samen met egale behangstroken in andere warme kleuren. Neem de tijd om samen te stellen en ontwerp zo uw eigen interieur op de Behangsite.com!

Eijffinger Trianon behang heeft heel wat weg van de kunstvormen in de 17e - 18e eeuw, de tijd van Barok en Rococo. Weelderig materiaalgebruik met erg realistische afbeeldingen en het gebruik van veel pasteltinten zijn de belangrijkste kenmerken uit deze tijd. Uiteraard was het in die tijd alleen bereikbaar voor de rijken, maar nu kan dat veranderen! De volle, diepe kleuren met rijke patronen zorgen ervoor dat u zich rijk voelt in uw vriendelijke woning. Ervaar daarom nu het gevoel van Eijffinger Trianon behang op de Behangsite.com!

InklappenLees meer


Menu