Eijffinger Black & White Behang

De designers van Eijffinger Black & White behang wisten heel goed dat het gebruik van zwart en wit enorm hip is. Kies uit vele dessins met romantische bloemcreaties, abstracte strepen, het Engelse Pied de Poule ontwerp en diepgaande teksten. Nu 10% korting, gratis stalen en binnen 1 dag thuisbezorgd.


Eijffinger Black & White behang, verrassend in zijn eenvoud

Eijffinger Black & White behang is verrassend eenvoudig, maar tegelijkertijd ook veel dieper dan lijkt. Romantische afbeeldingen en teksten worden gecombineerd met kubistische en abstracte ontwerpen tot een wonderbaarlijke collectie. Twee stromingen, die mijlenver bij elkaar vandaag staan, komen nu samen tot één geheel.

De meest opvallende dessins uit de Eijffinger Black & White collectie zijn de ontwerpen met tekst.

  • ‘Pleasure: illusion is the first of all’
  • ‘NYC: Give my regards to Broadway
  • Remember me to Herald Square,
  • Tell all the gang at 42nd street
  • That I’ll soon be there’

Hierbij worden de mooie teksten ondersteund door perfect bijpassende afbeeldingen. Het ultieme voorbeeld is daarvan toch wel het dessin met bloemen met de tekst:

‘Be like the Flower: turn your faces to the Sun’

Skylines, plattegronden, bloemen, mensen, ruiten, stippen en lijnen ondersteunen de Black & White basis van deze Eijffinger behangcollectie. Zoals u wellicht hebt kunnen zien zijn het wonderbaarlijk eenvoudige patronen met enorm veel diepgang. Het is mogelijk om uren te kijken naar deze prachtige afbeeldingen en te fantaseren over de toepassing ervan in uw leven.

De perfect gecombineerde teksten, afbeeldingen en kleuren van Eijffinger Black & White behang zullen iedereen bekoren. De uitstekende kwaliteit en de rustige patronen laten elke kamer de sfeer uitstralen die ondersteund wordt door het interieur. Zo kunt u kiezen voor romantisch, modern of abstract. Heeft u een keuze gemaakt? Bij een bestelling voor 12 uur heeft u het de volgende dag al in huis!


Menu