Arte Fragments Behang

Arte Fragments behang, nét wat extra’s

Arte Fragments behang verleidt u tot het laten spreken van uw fantasie. De rustgevende, gefragmenteerde behangpatronen kunnen gebaseerd zijn op talloze natuurverschijnselen.
Zo kunt u denken aan de mist die ’s morgens vroeg op het land staat, aan het kabbelende water in het voorjaar of aan de ruige structuur van boomschors. Voelt u de vertrouwde sfeer dat Arte Fragments behang creëert?

Het rustige patroon van het Fragments behangpapier maakt dat uw kamer niet te druk wordt, maar tegelijkertijd voegt het nét even iets extra’s toe. U kunt bijna de ruige structuur voelen.

Net zoals alle andere collecties van Arte, bestaat de serie Arte Fragments behang uit enorm veel warme, unieke kleuren. Kiest u voor een lichte kleur in heel de kamer of toch een warme kleur op één muur?

Dankzij dit geniale concept van Fragments behang kunt u een heel persoonlijke stempel op uw interieur drukken zonder extra werk. Dit vliesbehang is eenvoudig aan te brengen en vooral door de gegarandeerde uitstekende kwaliteit op de Behangsite.com. Plaats uw bestelling vandaag nog en dan heeft u het na 1 werkdag al in huis!

Arte Fragments behang is een nieuwe, prachtige behangcollectie. Deze brede behang serie bevat een veelzijdigheid aan kleuren. Dit maakt dat er voor iedereen wat bij is en dat voor een lage prijs. Door het streepjespatroon geeft het net even die extra toevoeging, waardoor het bij u een uniek gevoel geeft. Kijk rustig rond op Behangsite.com en ontvang bij een bestelling een gratis behangset en lijm!

InklappenLees meer


Menu