Arte Coriolis Behang

Arte Coriolis behang, creatief met papier

Nog nooit was een concept zo eenvoudig als bij dit Arte Coriolis behang. Er bestaat zo enorm veel variatie in structuren door de verschillende manieren van plooien. Elke poging om papier te plooien is leidend voor een nieuw motief.

Echter, zoals veel andere collecties van Arte behang, bestaat ook hier weer een verwijzing naar de natuur. De kolkende wolkenmassa’s met de scherp afgebakende randen krijgen de volle aandacht in uw woonkamer met deze Coriolis serie. Daarnaast kunt u in veel patronen ook het prachtige gebladerte vinden uit het tropische regenwoud. Droomde u van een prachtig natuurschilderij aan uw muur? Met deze geplooide creatie is dat zeker overbodig geworden!

De ontwerpers van dit Arte Coriolis behang zagen, na het plooien en gladstrijken, dat er nog iets essentieels ontbrak, namelijk de elegantie. Deze extra eigenschap kon worden toegevoegd door verschillende warme kleuren als lak op het geplooide papier aan te brengen. Nu is deze wonderbaarlijke creatie pas echt compleet!

Met dit behang van Arte Coriolis hoop ik u inmiddels overtuigd te hebben van de onmisbaarheid van deze serie. Met deze eenvoudige structuren zult u zich weer één voelen met uw kindertijd. Zo kunt u pas echt na uw werk onbezorgd in uw favoriete stoel ploffen.

Laat uw gevoel spreken en bestel vandaag nog dit Arte Coriolis behang op de Behangsite.com. Wilt u geen onzekerheid over uw bestelling? Bepaal dan zelf de dag waarop u uw droombehang in huis ontvangt.

Arte Coriolis behang is het meest kunstzinnige concept dat ooit ontworpen is en dat tegelijkertijd ook zo simpel is. Verlangt u ook weleens naar de eenvoudige, ongecompliceerde kindertijd? Wees met Coriolis behang weer eens een onbezorgd kind: pak een velletje papier, draai, vouw en maak plooien. Strijk het vervolgens glad en u heeft uw eigen Arte Coriolis behang ontworpen!

Lees en kijk verder voor dit prachtige concept op Behangsite.com

InklappenLees meer


Menu