Arte Camouflage Behang

Arte Camouflage behang, een bedrieglijk effect

Het moiréeffect, waarop Arte Camouflage behang is gebaseerd, wordt al eeuwen gebruikt. Zeker bij optische illusies, ook wel gezichtsbedrog genoemd, bleek dit een gewild beeld. Heel deze collectie speelt met dit effect, maar toch is elk stukje behang nét even anders.

Arte Camouflage behang druist van het leven, waarbij elke kleur zorgt voor een ander moiréeffect. De golvende bewegingen gaan met je aan de haal en laten je voelen alsof je midden in de zomer in een bootje op het zacht kabbelende water vaart. Zoals de golven steeds weer uniek zijn en nooit hetzelfde ritme tentoonstellen, zo uniek is elke vierkante meter van deze behangcollectie.

Camouflagebehang spreidt een bijna surrealistisch beeld tentoon door het effen concept dat toch beweging en leven bevat. Het past daarmee het beste thuis in een kubistisch of surrealistisch interieur. Hier krijgt het licht de kans om te spelen met dit behang, wat voornamelijk gekenmerkt wordt door warme tinten, waaronder bordeauxrood, zwart, aardekleuren en zand. De lichtere tinten hebben nog een extra toevoeging door het gebruik van parelend grijs en wit, waardoor er een subtiele glans aangebracht lijkt te zijn.

Kiest u voor gewaagd en stijlvol, waarbij niets is wat het lijkt? Of waarbij niets lijkt wat het is? In beide gevallen bent u bij Arte Camouflage behang helemaal op u plaats. Bestel daarom nu deze optische illusie op de Behangsite.com en ontvang dit behang 14 dagen op zicht!

Met Arte Camouflage behang wordt u enorm bedrogen. De ontwerper van deze lijn was diep onder de indruk van het moiréeffect. Moiré is een Frans woord dat wordt gebruikt voor zijdeachtige stoffen die een golvend patroon laten zien. Dit patroon ontstaat doordat twee stoffen met textieldraden onder een iets verschillende hoek op elkaar worden gelegd. De lijnen lopen niet parallel, waardoor het beeld lijkt te golven. Dit is te vergelijken met een oud tv-beeld waarbij de presentator een streepjespak droeg. Als die lijntjes niet parallel liepen met de lijnen van het beeldscherm, ontstond het moiréeffect.

Verwondert u daarom over het bedrieglijke effect van dit behang en wacht niet langer met bestellen op Behangsite.com!

InklappenLees meer


Menu